cropped-combi-toets-logo

Nieuwsbrief januari 2019

Het bestuur van het Cultuurpodium Den Dolder

wenst u een gelukkig en gezond 2019

Verder in deze nieuwsbrief:

> Vrijdag 18 januari het Ebonit Kwartet

> Programma seizoen 2019 - 2020

> Wat vindt u van onze vernieuwde website?

9093530

18 Januari 2019 > Het Ebonit Kwartet

Alberto Tárraga Alcañiz (sopraansax), Dineke Nauta (altsax), Mateusz Pusiewicz (tenorsax) en Paulina Marta Kulesza (baritonsax) gaan ons meenemen in hun Salon Debussy...….

Dit sprankelende kwartet werd opgericht in 2011 op het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam waar zij les hadden van Arno Bornkamp. De leden zijn van Poolse, Nederlandse, Russische en Duitse origine, maar zoals altijd heeft muziek geen last van grenzen. Ze maakten al snel naam in binnen- en buitenland. Ook déze musici winnen allerlei prijzen en recensenten van hun concerten en debuut CD uit 2016 zijn erg lovend. Citaat: Deze op hun instrumenten alleskunners spelen buitengewoon homogeen en spannend (Volkskrant). Qua intensiteit kunnen ze goede strijkkwartetten naar de kroon steken (Vrije Geluiden). Een voorproefje: Ebonit kwartet.
Op hun Facebook pagina kunt u een opname horen in de nieuwe bezetting waarop zij Danse Macabre van Saint-Saëns spelen. Een stuk wat ze overigens ook in Den Dolder zullen spelen!

Over het programma:
Salon de Debussy combineert bekende en minder bekende werken van Debussy met werken van zijn leermeesters, vrienden en bewonderaars. Wist u bijvoorbeeld dat Fauré en Debussy allebei liederen componeerden voor de mooie Emma Bardac? Of dat Janáček ook wel de Tsjechische Debussy wordt genoemd? U hoeft de salon maar binnen te gaan om dit en meer van Debussy te ontdekken!

Programma seizoen 2019 - 2020

Begin januari zitten ons Bestuur en de Programmacommissie bij elkaar om keuzes te maken voor het programma voor het nieuwe seizoen 2019-2020. En dat zal een hele klus worden, want het aangeboden aanbod is enorm en van hoog niveau! Veel goede musici weten ons Podium inmiddels te vinden en willen graag bij ons optreden. Zelfs Amsterdam Sinfonietta komt deze kant uit! Wat een luxe! Het wordt dus weer een heel goed programma. We houden u op de hoogte in onze volgende nieuwsbrief.

En hoe vindt u onze vernieuwde website?

Vorig jaar hebben we onze website vernieuwd en ontvangt u deze nieuwsbrieven. Met als doel het u zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken om concerten bij ons te bezoeken. En uiteraard om het Cultuurpodium Den Dolder goed op de kaart te zetten bij u, cultuur minnende (nieuwe) bewoners van Den Dolder en omstreken en onze sponsoren. Vindt u dat wij hierin geslaagd zijn? En heeft u voor ons suggesties om het nog beter te doen? Wij horen het graag op info@cultuurpodiumdendolder.nl!
Dank vast voor uw reactie.
Cultuurpodium Den Dolder
Paltzerweg 299
3734 CM Den Dolder
www.cultuurpodiumdendolder.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close