cropped-combi-toets-logo

Nieuwsbrief oktober 2018

12 oktober > de Schilderijententoonstelling:

Edwin Rutten vertelt en Misha Fomin speelt de piano

Verder in deze nieuwsbrief:

> Aandacht voor ons Lustrum in november a.s.
> Nogmaals een oproep aan iedereen die graag zingt, blaast of anderszins!
> Onze ticketprijzen
> Alvast iets over volgend jaar....

12 oktober 2018 > Schilderijen van een tentoonstelling zowel voor u als voor de (klein)kinderen!

banner
Wegens groot succes opnieuw opgevoerd nu bij ons in Den Dolder.
De Schilderijententoonstelling is een van de meest spraakmakende pianocomposities van de negentiende eeuw en is vele male bewerkt. Moessorgski schreef het werk, bestaande uit 16 stukken voor piano, naar aanleiding van een schilderijen tentoonstelling van zijn vriend Viktor Hartmann op 23 juni 1874.
Tijdens dit familieconcert staan er 10 schilderijen van hem centraal met projecties (o.a. tekenfilms) van verschillende kunstenaars en kunstvormen. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=oZB2Ymn9dI8

dwerg
poort
Ook worden er enkele geheimen van de piano onthuld: De pedalen, de snaren, de hamertjes, de zwarte en de witte toetsen, het touché. En de vraag: ”Wie was toch die Moessorgski?
Mousorsgi
Kaartprijs voor kinderen tot 14 jaar € 5,00 p.p.
5-jaar-bestaan

16 november 2018 > Lustrumconcert

echtpaar Ferschtman
Mara Mostert
Vrijdag 16 november om 20.00 uur is ons officiële lustrumconcert, omlijst met feestelijke catering door professionals zodat u extra en wijzelf ook eens verwend worden.

De zeer gerenommeerde cellist Dmitri Ferschtman en pianiste Mila Baslavskaja (ze wonen in Bosch en Duin) komen met hun virtuoze kleindochter, violiste Maja Mostert een mooi optreden verzorgen.

Wij ontvangen genodigden (sponsors, vrijwilligers en anderen die ons Podium mogelijk maken) om 19.00 uur. Deze ene keer is de zaal voor u daarom wat later open dan u gewend bent, nl. vanaf kwart voor acht. Voor dit concert adviseren wij u met klem om vooraf te reserveren. Het zou jammer zijn als u bij aankomst merkt dat we uitverkocht zijn….en u wilt er vast bij zijn.
20k9bih

zaterdag 17 november 2018

Een muzikaal spektakel!

gratis!

Amateur zangers, blazers en jonge talenten meer dan welkom!

Dit najaar viert ons Cultuurpodium Den Dolder haar eerste lustrum. Ter ere hiervan
organiseren we een aantal optredens. Een daarvan is zaterdag 17 november a.s. voor iedereen die zingt en/of een instrument bespeelt. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang! Overdag wordt er geoefend en 's avonds worden de resultaten daarvan gepresenteerd in een groots concert met meerdere koren. Eveneens vindt op deze dag een Masterclass plaats voor jonge blazerstalenten.
Dit inspirerende project vindt plaats onder supervisie van de enthousiaste en professionele musici Sven Boogert (projectkoor) en Anita van Soest (bigband en masterclass).
Plaats: Pelita en de Maria Christina Kerk Den Dolder.

Wij hebben al een aantal aanmeldingen, maar we hebben echt nog meer zangers en musici nodig, dus doe mee 17 november a.s.!
Geef je op via info@cultuurpodiumdendolder.nl of met een briefje naar Cultuurpodium Den Dolder p/a Pleineslaan 61, 3734 EM Den Dolder.
Vermeld daarbij:
- projectkoor (sopraan, alt, tenor of bas) of
- big band (vermeld welk instrument je speelt) of
- deelnemer masterclass (idem)
Deelnemers krijgen bijtijds bladmuziek om alvast thuis te oefenen!
Deelname is kosteloos.
Dankzij royale giften van onder andere de gemeente Zeist zijn de lustrumactiviteiten mede mogelijk gemaakt. Wij zijn de gemeente Zeist hiervoor bijzonder dankbaar!
logo Zeist

> Ticketprijzen 2019 ongewijzigd

Per 1 januari 2019 wordt het btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%. Door deze btw verhoging zullen onder meer theaterkaartjes duurder worden.
Om ons programma-aanbod voor een zo’n breed mogelijk publiek financieel toegankelijk te houden heeft het bestuur van het Cultuurpodium echter besloten de 3% btw verhoging voor “eigen rekening” te nemen, waarbij wij verwachten géén teruggang in de ticketverkoop te ondervinden.

> Graag even uw aandacht voor volgend jaar:

Het Ebonit Saxofoon Kwartet komt vrijdag 18 januari voor ons spelen (in plaats van - zoals foutief vermeld in ons programma overzicht - 16 januari).
Cultuurpodium Den Dolder
Paltzerweg 299
3734 CM Den Dolder
www.cultuurpodiumdendolder.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close