cropped-combi-toets-logo
5-jaar-bestaan

Nieuwsbrief november 2018

16 en 17 november vieren wij ons eerste Lustrum!

Verder in deze nieuwsbrief:

> Vrijdag 16 november 2018 > Lustrumconcert

> zaterdag 17 november 2018 > Gratis Muzikaal spektakel overdag en 's avonds

> Kennis maken met ons?

> Alvast iets over volgend jaar....

16 november 2018 > Lustrumconcert

echtpaar Ferschtman
Mila Baslavskaja - piano Dmitri Ferschtman - cello
Mara Mostert - viool
Mara Mostert
Vrijdag 16 november om 20.00 uur is ons officiële lustrumconcert, omlijst met feestelijke, professionele catering zodat u en wijzelf ook eens verwend worden. We hopen van harte dat u er van komt meegenieten.

De zeer gerenommeerde cellist Dmitri Ferschtman en pianiste Mila Baslavskaja (uit Bosch en Duin) komen met hun virtuoze kleindochter, violiste Mara Mostert een mooi optreden verzorgen. Mara (13, in november wordt ze 14) won in april 2018 de 1e prijs van het Prinses Christina Concours. Ze groeit op in een zéér muzikaal milieu. Haar vader Maarten Mostert is (mede-)oprichter van en nog steeds cellist in Amsterdam Sinfonietta. Al sinds haar 11e speelt Mara trio met haar grootouders, tot nu toe alleen in huiselijke kring. Totdat wij hen in februari bereid vonden om bij ons te komen optreden!
Speciaal voor deze avond hebben zij een "bont programma" samengesteld. Zij gaan spelen voor u:
  • Ludwig van Beethoven - pianotrio opus 1 in C klein, deel 1
  • Camille Saint Saens - Havanaise
  • Pjotr Iljitsj Tsjaikovski - Souvenirs d’un Lieu Cher
  • Robert Schumann - Fantasie Stücke opus 73
  • Felix Mendelssohn - pianotrio 1 in D opus 49
Om 19.00 uur ontvangen wij genodigden (sponsors, vrijwilligers en anderen die ons Podium ondersteunen). Daarom is de zaal deze ene keer voor u wat later open dan u gewend bent, namelijk vanaf kwart voor acht.

Een afbeelding van...

Toegangsbewijs Lustrumconcert

Wij verwachten op onze Lustrumavond véél bezoekers. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om uw toegangsbewijzen bij voorkeur per bankoverschrijving te bestellen, zodat u een gegarandeerde zitplaats heeft. Op last van de brandweer kunnen wij slechts 200 bezoekers toestaan.
Maak € 15,00 per kaart over op NL07 RABO 0146033914 t.n.v. Cultuurpodium o.v.v. 16 november 2018. De kaarten liggen die avond voor u klaar. Resterende kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar tegen contante betaling. Leden van ASZ en PCOB betalen € 12,50 per kaart en tonen bij binnenkomst hun ledenpas.

Een afbeelding van...
P.S.
Er loopt een professionele fotograaf rond die onze lustrumactiviteiten vastlegt.
Vanwege de privacywetgeving laten we u dat vooraf weten en hopen dat u er geen bezwaar tegen heeft.
20k9bih

zaterdag 17 november 2018

Een muzikaal spektakel!

gratis!

In het kader van ons Lustrum organiseren wij eveneens een aantal muzikale activiteiten op zaterdag 17 november a.s. voor iedereen die zingt en/of een instrument bespeelt. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang! Bassen en Alten zijn nog van harte welkom!
Overdag wordt er geoefend en 's avonds worden de resultaten daarvan gepresenteerd in een groots concert met meerdere koren. Eveneens vindt op deze dag een Masterclass plaats voor jonge blazerstalenten. Geïnteresseerden zijn welkom om te komen luisteren.
Dit inspirerende project vindt plaats onder supervisie van de enthousiaste en professionele musici Sven Boogert (projectkoor) en Anita van Soest (bigband en masterclass).

Plaats: Pelita en de Maria Christina Kerk Den Dolder.

Dankzij royale giften van onder andere de gemeente Zeist zijn de lustrumactiviteiten mede mogelijk gemaakt. Wij zijn de gemeente Zeist hiervoor bijzonder dankbaar!
logo Zeist
Een afbeelding van...

> Kent u het bestuur en onze vrijwilligers?

Wilt u op onze Lustrumavond nader kennismaken met leden van ons team? Het bestuur en vrijwilligers zijn deze avond zichtbaar aanwezig en dragen een naamplaatje.
Heeft u vragen en/of opmerkingen, spreek ons gerust aan. Uw suggesties, ook over deze nieuwsbrief, stellen wij zeer op prijs!

> Onze voorstellingen in het nieuwe jaar

Na ons Lustrum nemen we even pauze en slaan we een maand over. December is al zo'n drukke maand! Daarna starten we weer op vrijdag 18 januari 2019 met het Ebonit Saxofoon Kwartet.
Zie voor alle concerten en voorstelling tot aan de zomer:
Cultuurpodium Den Dolder
Paltzerweg 299
3734 CM Den Dolder
www.cultuurpodiumdendolder.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close