cropped-combi-toets-logo

Nieuwsbrief augustus 2018

Een nieuwe site en een nieuwe nieuwsbrief! Het Cultuurpodium Den Dolder bruist!

foto-zomer-wallpapers-hd-zomer-achtergronden-24-cocktails-zeesterren

Op dit moment zijn we nog heerlijk rustig aan het zomeren, maar achter deze "rust" zijn wij al driftig de najaarsvoorstellingen voor u aan het voorbereiden. Het wordt een seizoen met weer iedere maand een opvoering op topniveau, zoals een mooi klassiek Pianotrio, een muzikale schilderijententoonstelling voor de hele familie, een swingende Big Band en nog veel meer! Met als hoogtepunt de viering van ons Lustrum in november! Meer informatie hierover en een uitnodiging om mee te doen vindt u hieronder....

5 jaar

WIE DOET ER MEE OP ONS LUSTRUMFEEST?

zaterdag 17 november 2018

14 september 2018 > Het Delta Piano Tri

“Kamermuziek is een mysterieus fenomeen. Soms kunnen er puur telepathische momenten ontstaan op het podium, waarin je haast de gedachten van je partners kan lezen. Het is een vorm van magie die een oneindige bron van inspiratie vormt”.

Het Delta Piano Trio is in 2013 ontstaan in Salzburg waar de drie leden van het trio studeerden …

Meer lezen

12 oktober 2018 > Schilderijen van een tentoonstelling

Een voorstelling voor jong en oud! Wegens groot succes opnieuw opgevoerd bij ons in Den Dolder.

kaartprijs voor kinderen t/m 14 jaar € 5,00.

Laat u verleiden beelden te zien die opgeroepen worden door muziek en verhaal!


De Schilderijententoonstelling is een van de meest spraakmakende pianocomposities van de negentiende eeuw en is vele male bewerkt. Moessorgski schreef het werk, bestaande uit 16 stukken voor piano, naar aanleiding van een bezoek op 23 juni 1874 aan een tentoonstelling van schilderijen van zijn vriend Viktor Hartmann.

Tijdens dit familieconcert staan er tien schilderijen van hem centraal met projecties van verschillende kunstenaars en kunstvormen (b.v. tekenfilmpjes).

Ook worden er tijdens het concert enkele geheimen van de piano onthuld: De pedalen, de snaren, de hamertjes, de zwarte en de witte toetsen, het touché. En de vraag: ”Wie was toch die Moessorgski?”

Meer lezen
A5 Flyer v2 outl def zonder
Secretariaat Cultuurpodium Den Dolder
Paltzerweg 299
3734 CM Den Dolder
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close