cropped-combi-toets-logo
met instru

Het Atrium Quartet

Met een spannend programma:

Brahms versus Tsjajkovski!


Nikita Boriso-Glebsky– viool, Anton Ilyunin – viool, Dmitri Pitulko – altviool, Anna Gorelova – cello

Het Atrium Quartet is een van de meest inspirerende en charismatische ensembles van deze tijd. In 2000 werd dit kwartet in St. Petersburg opgericht en vanaf dat moment heeft het vele prestigieuze prijzen gewonnen. Het is een van de beste vertolkers van het Russische Strijkkwartet repertoire. Het kwartet treedt op in heel Europa, Rusland, de VS, Australië, Japan en Brazilië en wordt hoog aangeschreven door publiek en pers. Jaarlijks treedt het op in Wigmore Hall, Londen. Onlangs is het uitgenodigd om in 2020 alle strijkkwarteten van Beethoven uit te voeren in de Suntory Hall in Tokyo. Dat is een hele eer en daarmee stapt het in de voetstappen van o.a. het Belcea en het Emerson Quartet.

Bij ons spelen zij hun programma “Brahms versus Tsjajkovski”: Twee componisten, op dezelfde dag geboren, maar met heel verschillende achtergronden en vooral met hele verschillende visies op muziek! Het Atrium Quartet ging de uitdaging aan om werken van beide componisten te combineren. Zie hun prachtige video: https://www.youtube.com/watch?v=59nOWex0uQo
Op het programma staat ook een werk van Dmitri Sjostakovitsj.

Een top kwartet met veel gevoel, intelligentie, virtuositeit en technisch vernuft!
Meer informatie: www.cultuurpodiumdendolder.nl
Vrijdagavond 15 maart 2019 om 20.00 uur in de Maria Christina Kerk, Dolderseweg 123, Den Dolder. Zaal open om 19.30 uur.
Kaarten € 15,00 p.p. incl. consumpties (leden ASZ en KBO-PCOB-Zeist € 12,50, pas tonen bij kassa).
Over te maken naar NL07 RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. Atrium Quartet. De kaarten liggen bij de kassa voor u klaar.
Cultuurpodium Den Dolder
Paltzerweg 299
3734 CM Den Dolder
www.cultuurpodiumdendolder.nl

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close