16 november 2018 > Lustrumconcert met Dmitri Ferschtman, Mila Baslavskaja en Mara Mostert

Ferschtman

     

Mara Mostert

 

Mara Mostert – viool, Dmitri Ferschtman – cello en Mila Baslavskaja – piano

Deze fantastische musici luisteren ons 1e lustrum op.

Mara (13, in november wordt ze 14) won in april 2018 de 1e prijs in het Prinses Christina Concours. Ze groeit op in een zéér muzikaal milieu. Haar vader Maarten Mostert is (mede-)oprichter van en nog steeds cellist in Amsterdam Sinfonietta. Haar moeder speelt piano maar koos bewust NIET voor een muzikale carrière door het voorbeeld dat ze bij haar ouders en later ook bij haar zus zag. Dat zijn cellist Dmitri Ferschtman, pianiste Mila Baslavskaja en violiste Liza Ferschtman. Al sinds haar 11e speelt Mara trio met haar grootouders, tot nu toe alleen in huiselijke kring. In elk geval totdat wij hen in februari bereid vonden om bij ons te komen optreden. Omdat Mara nog volop in ontwikkeling is besluiten zij pas in de loop van het jaar wat er deze avond gespeeld wordt. Er is ons een “bont programma” in het vooruitzicht gesteld. We zijn heel benieuwd!

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close